Restaurantje

Door een prachtige inpandige raampartij is onze winkel verdeeld in twee ruimtes; het winkelgedeelte (daar waar je de winkel binnenkomt) en het (ietwat verborgen, maar o zo charmante) huiskamerrestaurantje.

Het concept is zo bedacht dat alles wat in de winkel te koop is, eerst kan worden geproefd in het restaurantje. Een dikke snee desem brood met ietwat gezouten roomboter en de mooiste bio kaas uit Kinderdijk en een goede cappuccino (Le Bon Koffie – Amsterdam) gemaakt met volle boerenmelk uit Sliedrecht.
Niet zomaar brood, niet zomaar boter, niet zomaar kaas, niet zomaar koffie, niet zomaar melk. Alles wat je in het restaurantje kunt eten en wat dus in de winkel te koop is, is zorgvuldig geselecteerd. En fijn ook, dat je die heerlijke citroencake eerst even kunt proeven voordat je ‘m thuis aan je gasten serveert.

Klik hier om de menukaart als PDF te bekijken.

Reserveren
(!) Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je aan om te allen tijde te reserveren! Op vrijdag, zaterdag en zondag zitten wij altijd vol en zonder reservering is er dus eigenlijk geen plek…tenzij het heel mooi weer is. Dan komen onze gevelbankjes en de stoepranden voor de winkel mooi van pas (en daarvoor kun je niet reserveren dus daar is wat geluk voor nodig).

Groepen
Wil je je verjaardag bij ons vieren? Of na het trouwen op het stadhuis bij ons koffie drinken? Of met je collega’s fijn samenzijn? Wij hebben plaats voor groepen tot 20 personen (bij iets meer personen kunnen we in overleg wel uitzonderingen maken). Van te voren spreken we dan een mooie ontbijt-, lunch- of koffietafel af zodat als je binnen komt, de tafel prachtig gevuld voor jouw gezelschap klaarstaat.

Ontbijttafel
Voor een ontbijttafel kun je bijvoorbeeld denken aan: manden vol brood (desem brood, krentenwegge en suikerbrood) en croissants, kannen jus d’orange, tipjes met ietwat gezouten roomboter, plankjes met gesneden bio kaas Kinderdijk en plateaus met zoet beleg. En dan natuurlijk onbeperkt die mooie cappuccino drinken (of koffie, espresso, latte of thee). Bovenstaande komt neer op 12,50 euro per persoon.

Lunchtafel
Zo zou je de ontbijttafel ook voor de lunch kunnen bestellen met extra kannen melk en kopjes soep. Ook kun je de tafel uitbreiden met gerookte zalm en Serranoham. De lunchtafel komt dan uit op 15,00 euro per persoon.

Bel (078-7370377) even naar de winkel of mail (bakker@nobelsbrood.nl) voor jouw wensen.