Privacyverklaring

Op deze pagina lees je de privacyverklaring van Nobel’s Brood, gevestigd aan de Grotekerksbuurt 53, 3311CA te Dordrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 61267627.

Volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens spelen wij een belangrijke rol in het vastleggen van persoonlijke gegevens. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe we die verzamelen en verwerken.

Onze privacyverklaring geldt voor alle websitebezoekers en beschrijft met onze algemene voorwaarden de manier waarop wij omgaan met jouw gegevens. Indien je niet akkoord bent met de voorwaarden en verklaring, verlaat dan onze website.

Wij verwerken persoonsgegevens binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Daarom hebben wij de verwerking van gegevens niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. We behouden ons het recht voor om onze privacyverklaring aan te passen. De laatste bewerking van de huidige verklaring vond plaats op 4 mei 2018. Onderaan onze homepagina van de website vind je altijd de meest actuele versie.

Welke informatie verzamelen wij?
We verzamelen de persoonlijke gegevens die je zelf achterlaat op onze website. Bij je bezoek aan onze website verzamelen wij ook de volgende informatie: je browsertype, IP-adres, besturingssysteem en welke pagina’s je bezocht op onze website.

Wat doen wij met de persoonlijke informatie die wij hebben verzameld?

  • Wij voorzien je van onze dienstverlening, dat is de voornaamste reden.
  • Wanneer wij vragen hebben, nemen we contact op via je telefoonnummer of e-mailadres.
  • We gebruiken je gegevens voor marketingdoeleinden zoals de wet het toestaat.
  • We kunnen je verzoeken een review te schrijven over je ervaring met Nobel’s Brood.
  • We gebruiken je persoonlijke informatie om de gebruikservaring op onze website te verbeteren.
  • Wij beloven dat wij jouw gegevens geheim zullen houden. De Autoriteit Persoonsgegevens controleert of bedrijven en instellingen goed omgaan met jouw gegevens. Wij laten een extern jurist regelmatig controleren of wij nog aan de vereisten van de Autoriteit Persoonsgegevens voldoen.

Mogelijkheid tot nieuwsbrief

Een nieuwsbrief versturen behoort bij Nobel’s Brood tot de mogelijkheden. In een nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over onze organisatie. Alleen met uw expliciete toestemming voegen we je toe aan de abonneelijst. Dat bestand verstrekken we niet aan derden. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink, maar je meldt je ook af met een e-mail naar bakker@nobelsbrood.nl.

Cookies
Wat zijn cookies? Onze website plaatst minibestanden op je computer. Daarmee verzamelen wij technische informatie over je websitebezoek. De cookie voorziet je van afgestemde informatie, verzamelt je gegevens en volgt je tijdens het bezoek. Met de resultaten verbeteren wij de gebruikerservaring op onze website. Onze privacyverklaring is van toepassing op cookies en vergelijkbare technische middelen.

Verwijzingen naar andere websites
Deze privacyverklaring geldt alleen voor onze website. Het kan zijn dat onze website linkt naar andere websites die wij niet beheren of bezitten. Als je doorklikt, is de privacyverklaring van die andere website van kracht. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor die site en diens privacyverklaring. We raden je aan de daar geldende privacyverklaring goed door te lezen voordat je verder gaat.

Gegevens delen aan bewerkers en derden
Websitehosts en andere bedrijven die persoonsgegevens voor ons verwerken worden door de wet ‘bewerkers’ genoemd. Wij zijn verantwoordelijk voor de handelingen van die ‘bewerkers’. Wij delen alleen persoonsgegevens met derden als we daar wettelijk toe verplicht worden door bevoegde instanties.

Beveiliging
Voor ons is jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We beschermen je gegevens op een manier die in lijn is met normale procedures en wettelijke verplichtingen. We beveiligen jouw informatie met technische en organisatorische maatregelen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Onze website heeft het SSL-certificaat. Dat staat garant voor een beveiligde verbinding.

Privacyrechten
Je hebt recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van je persoonsgegevens op de manier die de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ voorschrijft. Wil je een overzicht van je gegevens of heb je vragen over het wijzigen of verwijderen ervan? Stuur een e-mail naar bakker@nobelsbrood.nl of stuur een brief naar:
Nobel’s Brood
Grotekerksbuurt 53
3311CA Dordrecht