Wij houden van brood!

Jij ook?

Kom even binnen voor je dagelijkse koffie of thee en ga er snel weer vandoor, bij Nobel’s Brood kun je alle koffie’s ook meenemen. Lekker met een warm croissantje en een beetje jam!

Droom

Wij zijn Sander en Willemijn Nobel uit Dordrecht en wij houden van brood. Van echt brood. En ook van elkaar natuurlijk, maar dat terzijde. Als wij op vakantie gingen naar Frankrijk konden we geen genoeg krijgen van de authentieke bakkertjes met hun prachtige en robuuste landbroden. En plotseling vanuit de bosjes langs de weg dook er dan een bordje op met ‘Miel vente’ en een pijl. Een dikke snee brood, roomboter en een mooie laag honing. Wat hebben we genoten van de regionale specialiteiten. Terug in Nederland waren de boterhammen met vloeibare honing altijd wel weer erg wennen…

We hebben onze droom gevolgd en eten nu elke dag alsof we op vakantie zijn. En dat gunnen we iedereen! Stap gewoon eens binnen en laat je inspireren door ons aanbod; wij vertellen je met veel liefs over alle broden en over de regionale (en veelal biologische) producten die we aanbieden.