Heerlijk vers brood.

Ieder moment van de dag.

Grote kerk

Kom binnen,

Het is hier leuk!

Op ons bankje,

In het zonnetje.

Winkel

Aan een van de mooiste straten van Dordrecht, de Grotekerksbuurt, staat ons prachtige en eeuwenoude pand ‘De Groote Wijnberg’ (nummer 53). Gelegen tussen de Grote Kerk en het stadhuis in biedt de Pelserbrug vanachter onze ramen een wel heel bijzonder doorkijkje op de Voorstraat. Kijk binnen gerust even rond; dit is Dordrecht op haar mooist!

In onze winkel kun je terecht voor een mooi landbrood en een echte Franse croissant met regionale jam. Wij verkopen veel verschillende broden, zowel desem broden alsook gist brood. Denk aan mooie Franse (desem) baguettes, ronde landbroden, desem krentenwegge (met reuze veel krenten) en brioche suikerbrood. En aan croissants, pain au chocolat, pain aux raisins, beignets, eierkoeken, koeken en cake.

Maar ook voor de mooiste cappuccino van Nederland (Le Bon) bereid met volle boerenmelk (en dat proef je echt!), kun je de winkel binnenstappen. Of eet een dikke snee desem brood met ietwat gezouten roomboter en bio kaas uit Kinderdijk. Wij hebben namelijk achterin de winkel een heus huiskamerrestaurantje waar je heerlijk rustig geniet van alles wat we verkopen. Of neem het fijn mee en geniet aan de mooie havens van Dordrecht van een ontbijtje, koffie of lunch ‘to go’!

En o ja, wij bezorgen ook nog elke dag van de week (jawel, ook op zondag) ontbijtjes aan de deur in Dordrecht en Zwijndrecht (in onze mooie lelijke bezorgeend)!