Ontbijt tussen de kersen 7 juli 2019

Op zondag 7 juli a.s. kun je ontbijten tussen de glanzend rode kersen! In een sprookjesachtige kersenkas in Heinenoord (op twintig minuten rijden van Dordrecht) zal een lange tafel voor je klaarstaan met mooi desem brood, krentenwegge (met heel veel krenten), brioche suikerbrood, roomboter croissants, beignets, ietwat gezouten roomboter, jam, bio kaas uit Kinderdijk en sinaasappelsap. In deze onbeschrijfelijke omgeving geniet je van ons mooie ontbijt mét die fijne cappuccino met regionale melk want: onze koffie-eend is er natuurlijk weer bij!

En als de kasdeuren openstaan, loop dan even naar buiten…vanuit de bloementuin heb je een prachtig uitzicht op de omringende weilanden. Om even stil te staan bij het moment, om de magie te voelen van deze (ook voor ons zeer) geliefde plek (even tussen ons, ik (Willemijn) was tot tranen toe geroerd bij ons eerste bezoek aan de kas).

En een leuk weetje: normaliter is een plek in de kersenkas enkel te reserveren voor (sterwaardig) diner en nu dus ook voor ons ontbijt! Wij zijn reuze blij! Dank Edwin en Esther voor het laten uitkomen van een droom!

Aanvang: 10:00 uur
Locatie: pop-up restaurant Vers Hoeksche Waard, Blaaksedijk Oost 53A, 3274 LB, Heinenoord (www.vershoekschewaard.nl)
Kaartje reserveren: via onze webshop > kaarten evenementen! De bevestiging via mail is je entreekaart.
Plekje aan de tafel: 20,00 euro per plek