Nobel’s reuze ontbijttafel 10 juni 2019

***uitverkocht***

Datum: maandag 10 juni 2019 – Tweede Pinksterdag (tweede editie)
Aanvang: 10:00 uur – er zijn geen vaste plaatsen aan de tafel, je kunt dus gewoon aanschuiven.
Afloop: 11:30 uur
Locatie: Onze winkel (Grotekerksbuurt 53) is het middelpunt van de tafel. Als je hier naartoe komt dan zie je de tafel heus niet over het hoofd.
Prijs kaartje: 12,50 euro (er zijn precies 1000 kaartjes te koop – kaartverkoop start maandag 1 april a.s. in onze winkel)
Verwacht aantal mensen: er is plek voor maximaal 1000 personen.
Goede doel: wordt nog bekend gemaakt.
Aantal vrijwilligers nodig: 45

Doe even je ogen dicht: op een mooie Pinksterdag met vrienden, buren en andere Dordtenaren ontbijten aan een wel heel lange picknicktafel. Een ontbijttafel aan de voet van de Grote Kerk. Ontbijten tussen (pak)huizen van honderden jaren oud, het mooiste decor van Nederland! Vanaf de Pottenkade, over de Grotekerksbuurt naar het Stadhuisplein, de Voorstraat op en over de Pelserbrug terug naar onze winkel. Een tafel vol Nobel’s brood, croissants, beignets, verse sinaasappelsap, bio kaas uit Kinderdijk, jam en boeren roomboter. Proef je de warme croissant al? Voel je de zon al op je gezicht? Een ontbijt waarbij je zelf je bord, bestek en een beker of glas meeneemt. En waar je samen praat, lacht en eet. Waar mooie ontmoetingen ontstaan. En ook belangrijk: een ontbijt voor het goede doel! #jebentnietalleen

Aanmelden vrijwilliger
We kunnen deze reuze ontbijttafel natuurlijk niet alleen organiseren! We hebben ongeveer 45 vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger krijg je drie ‘eigen’ tafels (acht personen per tafel) toegewezen. Per tafel maken Sander en ik een krat en vullen deze met alle producten voor het ontbijt. Met de inhoud van deze krat dek je de tafel. Jij zorgt er dus voor dat het ontbijt op jouw tafels klaarstaat voor aanvang en als het ontbijt begint neem je de kaartjes van de deelnemers in (alleen met een kaartje mag worden deelgenomen aan het ontbijt). En natuurlijk verwelkom je mensen en beantwoord je vragen. Lijkt het je leuk?! Meld je dan nu aan als vrijwilliger onder het kopje ‘aanmelden vrijwilliger’!