Croissant abonnement

(!) PILOT – alleen voor bewoners van Plan Tij.
Wij bezorgen voor de eerste keer op zondag 7 april a.s.!

Vanaf nu bij Nobel’s Brood: een croissant abonnement voor zondagochtend! En dat betekent bij jou thuis: elke zondag vakantie!

Rustig aan ontwaken en fijn met elkaar ontbijten op zondagochtend…genietend van de rust, de tijd met elkaar en van net even een iets ander ontbijtje dan dat je andere dagen eet. Daar hoort natuurlijk wel een croissantje bij, net zoals op vakantie. En daar hoef je heus niet zelf de oven voor aan te zetten of de deur voor uit, want wij bezorgen de croissants gewoon bij jou aan de deur! Wakker worden dus door (of voor) de geur van warme roomboter croissants. Je zal zien dat je er op zaterdag (zo niet eerder) al naar uitkijkt. Ook leuk, de croissants worden elke zondag gebracht door die leuke croissant-jongen die ook nog eens bij jou in de wijk woont. En pssst, ook leuk voor hem, want hoe meer croissants hij aan zijn buren weet te verkopen…(afijn, je begrijpt het wel).

Voor een heuse roomboter croissant betaal je 1,25 euro (inclusief bezorging). En bij akkoord voor automatische incasso schrijven wij maandelijks het bedrag voor het abonnement (afhankelijk van het aantal croissants dat je bestelt) af.

Postcodes waar de Pilot plaatsvindt zijn: 3312 WB, 3312 WC, 3312 WD en 3312 WE. Het formulier kan pas verder ingevuld worden als jouw postcode overeenkomt. Voer jouw postcode ter controle hieronder in en druk op ENTER.

Abonnement starten

Croissant abonnement basis
Voer uw postcode in en druk op ENTER (formaat: 1234XX of 1234 XX).
Invoer formaat NL02 ABNA 0123456789
Naam rekeninghouder gekoppeld aan bovenstaand rek.nummer