Bestel vanuit je luie stoel

Wij bezorgen aan huis

eend

koffie_bekers

Kom even binnen voor je dagelijkse koffie of thee en ga er snel weer vandoor, bij Nobel’s Brood kun je alle bio koffie’s ook meenemen. Lekker met een warm croissantje en een beetje jam!

Afhalen en bezorgen

(!) Op Eerste en Tweede Pinksterdag (20 & 21 mei 2018) is de winkel gesloten en zullen wij niet bezorgen.

(!) Let op: pas als je alle velden hebt ingevuld, komt de optie “bezorgen” (indien de postcode binnen het bezorggebied valt) tevoorschijn.

(!) Let op: pas als je een bevestigingsmail ontvangt van ons, is de bestelling definitief.

Bestellen voor bezorgen of afhalen
Bestellen van brood en regionale producten kan heel gemakkelijk in onze webshop. Je kunt hierbij aangeven of je de bestelling bezorgd wilt hebben of dat je de bestelling zelf komt ophalen in de winkel. Ook kun je direct betalen via iDeal, wel zo gemakkelijk!

Bijna elke dag bezorging in Dordrecht & Zwijndrecht

Wij bezorgen elke dag van de week (behalve maandag) in de ochtend ontbijtjes, brood en regionale bezorgen in Dordrecht en…. Zwijndrecht!! Voor een romantisch ontbijtje op bed, een familielunch of een verjaardagsborrel, hoe fijn is het om bijvoorbeeld ook op zondag te genieten van vers brood?!

Afhalen in de winkel
Grijp nooit naast je favoriete brood en laat je bestelling klaarleggen in de winkel!

Bezorgen – bestel op tijd
Bezorgen de volgende dag = uiterlijk bestellen voor 16:00 uur

Afhalen op de dag zelf
Als je in de ochtend voor 12:00 uur bestelt, is afhalen in de middag (na 12:00 uur) ook nog mogelijk.

Cadeaubon
Heb je een cadeaubon ontvangen voor een bezorg-ontbijtje?! Leuk! Bel even naar de winkel (078-7370377) om een bezorgmoment af te spreken. Je kunt de cadeaubon dan meegeven aan de bezorger aan de deur. Online betalen met de bon gaat helaas niet.

Broodplank
Vier jij zelf een feestje of wil je iemand die jarig is, gaat trouwen, een huwelijksdag viert, afstudeert of zomaar omdat het kan, verrassen met een ontbijtje aan de deur (in Dordrecht of Zwijndrecht)? Leuk! Bij elk ontbijt voor twee personen dat je besteld, ontvang je een punt. En heb je tien punten gespaard? Dan kun je een heuse Nobel’s Brood broodplank halen in de winkel!