Bestel vanuit je luie stoel

Wij bezorgen aan huis

Kom even binnen voor je dagelijkse koffie of thee en ga er snel weer vandoor, bij Nobel’s Brood kun je alle koffie’s ook meenemen. Lekker met een warm croissantje en een beetje jam!

Bestellen

Bestellen voor bezorgen of afhalen
Bestellen van ontbijtjes, brood en regionale producten kan heel gemakkelijk in onze webshop. Je kunt hierbij aangeven of je de bestelling bezorgd wilt hebben of dat je de bestelling zelf komt ophalen in de winkel. Ook kun je direct betalen via iDeal, wel zo gemakkelijk!

(!) Let op: pas als je alle velden (het betreft met name de postcode-check) hebt ingevuld, komt de optie “bezorgen” (indien de postcode binnen het bezorggebied valt) tevoorschijn.

(!) Let op: pas als je een bevestigingsmail ontvangt van ons, is de bestelling definitief.

Elke dag bezorging in Dordrecht & Zwijndrecht
Wij bezorgen tussen 8:00 en 10:00 uur in de ochtend. Je kunt geen voorkeur voor een tijdstip aangeven bij je online bestelling; dit hebben wij expres uitgeschakeld omdat het met de hoeveelheid bestellingen niet mogelijk is om aan ieders voorkeur te voldoen. Mocht er echt iets noodzakelijks zijn waardoor je het ontbijt zo vroeg of laat mogelijk wil ontvangen of wil laten bezorgen bij iemand anders, bel dan even naar de winkel 078-7370377.

Bezorgen – bestel op tijd
Bezorgen op de volgende dag = uiterlijk bestellen voor 16:00 uur

Afhalen in de winkel
Grijp nooit naast je favoriete brood en laat je bestelling klaarleggen in de winkel!

Afhalen op de dag zelf
Als je in de ochtend voor 12:00 uur bestelt, is afhalen in de middag (na 12:00 uur) ook nog mogelijk. Let op: op zondagochtend bestellen voor diezelfde zondagochtend is volgens het systeem mogelijk. Doe toch maar liever niet, het is altijd topdrukte en hebben heus geen tijd om de mailbox te checken. Op zondagochtend raden we dan ook aan om even naar de winkel te bellen (078-7370377).

Cadeaubon
Heb je een cadeaubon ontvangen voor een bezorg-ontbijtje?! Leuk! Bel even naar de winkel (078-7370377) om een bezorgmoment af te spreken. Je kunt de cadeaubon dan meegeven aan de bezorger aan de deur. Online betalen met de bon gaat helaas niet.